katalogové číslo: | 100002070798 |
EAN: | 5011423192994 |
záruka: | 24 měsíců |
výrobce: | KENWOOD |
cena bez DPH: | 3 966,12 Kč |
zvýhodněný balíček, obsahuje kráječ + strouhač AT340 a mlýnek na maso KAX950ME
AT340:
Kovový vysokorychlostní kráječ a strouhač má v příslušenství 7 krájecích disků z nerezové oceli, a to standardní krájecí, jemný krájecí, extra jemný strouhací, jemný strouhací, hrubý plátkovací, jemný plátkovací a hrubý stúhací. Zajišťuje nepřetržitou akci a menší plýtvání díky své inovované lopatce na zpracování odpadu. Najednou můžete připravovat velké množství.
Profesionální kráječ a strouhač nahradí snazší práci při přípravě mnoha syrových surovin, zejména zeleniny a přísad do salátů. Skládá se z rotujícího plochého disku, který rychle plátky nebo strouhá potraviny na jednotný rozměr. Schopnost průběžně dodávat přísady do přístroje umožňuje používat jej pro přípravu a zpracování velkého množství potravin.
Kráječ a strouhač se dodává se sedmi různými krájecího disky:
Disk1: Velmi jemné strouhání
Tento disk je určen pro "škrábání", což umožňuje velmi jemné strouhání. Je ideální pro strouhání tvrdého sýra, jako je parmezán, a také čokolády a ořechů
Disk2: Jemné strouhání
Jemné struhadlo je stejně vhodné pro tvrdé sýry, čokoládu a ořechy a také pro zeleninu a ovoce
Disk3: Hrubé strouhání
Pro tvrdé ovoce nebo zeleninu, a najmou vhodný pro sýr, mrkev na salát a zelený salát, jablka, cukety a syrové brambory na rösti.
Disk4: plátkovač na tenké plátky
Plátkovač na tenké plátky nakrájí sýr na plátky a je vhodný pro křupavé brambory nebo pastinák a tence nakrájenou cibuli nebo okurku
Disk5: plátkovač na silné plátky
Ideální pro plátkování červené řepy, mrkve, zelí, cukety, pórku, cibule, papriky a brambor, stejně jako sýru a jablek, banánů a hrušek. Pro rovnoměrné plátkování umístěte dlouhé tenké potraviny, například mrkev a pórek v plnicí trubici do svislé polohy a cibuli oloupejte a nakrájejte na čtvrtky
Disk6: Jemné struhadlo na nudličky / struhadlo Julienne
Tento disk vytváří nudle ve stylu "Julienne". Kromě velmi tenkých hranolek můžete připravit nudle z mrkve či cukety určené pro přípravu na pánvi, nebo okurku či celer do salátů a omáček
Disk7: Běžné struhadlo
Tento disk strouhá brambory na tenké hranolky a přísady do zapékaných pokrmů a omáček, například okurky, jablka a hrušky
Určeno pro úplně všechny roboty řady Chef a Major,Sense, s vrchním vysokorychlostním vstupem.
KAX950ME:
Je vybaven třemi děrovými kotouči - disky - pro různé druhy mletí (jemné, střední a hrubé), dvěma nástavci na klobásy a nástavcem na kebbe. Tento multifunkční mlýnek Vám umožní rychlé a precizní semletí jak masa, tak i ryb a zeleniny.
Disky mlýnku
Výběr disku pro jemné, střední a hrubé mletí Vám umožní umlít potraviny přesně podle toho, jakou hustotu a texturu požadujete.
Disk pro jemné mletí (3mm): Tento disk použijte pro syrové maso a ryby, pokud chcete dosáhnout celkem jemné struktury potravin, jako například pro párky a paštiky. Nebo náplně pro lehká jídla a předkrmy, jako jsou thajské rybí kuličky, čínské závitky a taštičky, nebo těstoviny plněné músom, například ravioli, které lze plnit mletým rybím, kachním, hovězím nebo jehněčím masem. Tento disk se stejně hodí pro přípravu vařeného masa na hovězí či jehněčí kebbe, slaný masový koláč a také malé oříšky.
Pomocí tohoto disku pro jemné mletí rychle připravíte vynikající paté z uzeného lososa. Rozmělnit kousky uzeného lososa a smíchejte s trochou smetany, rozpuštěným máslem, citronovou šťávou a kořením. Nechte na 30 minut vychladit a máte skvělý lososový předkrm.
Disk pro střední mletí (4.5mm): Jeho rozměry jsou ideální pro mleté maso na burgery, chilli con carne, sekanou, musaku a náplně pro mexické tacos, pro mleté jehněčí na zapékané mleté maso a karbanátky. Zkuste nahradit hovězí v Burger nízkotučným kuřecím masem. Tento kotouč je rovněž vhodný na zeleninu, tvrdý sýr a oříšky.
Disk pro hrubé mletí (8mm): Díky tomuto disku vytvoříte hrubší náplně do klobás a stejně s ním můžete umlít syrové vepřové maso, pečeni a cibuli pro hrubou paštiku nebo masovou Teri.
Pro přípravu pudingů nebo koláčů využijte kandovanou pomerančovou kůru prolisované přes hrubý disk. Můžete rovněž zkusit namlít čerstvou citronovou kůru a použít ji při přípravě marmelády. Tento disk využijete také pro semletí tvrdého sýra nakrájeného na menší kostky pro slané koláče, fondue a omáčky.
Určené pro všechny novější roboty řady Chef, Major, kMix a Sense s předním nízkorychlostním vstupem tvaru bajonetu, viz. obrázek ve fotogalerii. Ke starší řadě je nutné dokoupit adaptér KAT001.